dimarts, 24 de març del 2009

Word 2007 i les seves funcions!


Tots sabem que actualment la versió més nova del Word és la de 2007, tot i això, les novetats que se'ns ofereixen són tan complexes que a continuació n'explicaré algunes:

El Word ens ofereix la possibilitat de crear un índex automàticament seguint els següets passos:



  • Primer definirem un estil per tots els títols. Seleccionarem tots els títols del document i els posarem al mateix estil.

  • Després, deixarem una pàgina en blanc al principi del document posant el ursor al rpincipi de pàgina i amb el botó dret clicarem a INSEERTAR SALTOS DE PÁGINA.

  • Una vegada tenim això fet podem procedir a l'elaborarció de l'índex:


  1. Dins l'apartat de REFERENCIAS clicarem a TABLA DE CONTENIDO i a continuació a INSERTAR. Llavors, se'ns obrirà una finestra en la que posarem que sí a les opcions de: NÚMERO DE PÁGINA i ALIENAR A LA DERECHA; després podem seleccionar el caràcter, per exemple: PUNTETS (...).

  2. Ara ja tenim l'índex fet però si es vol modificar algun apartat només cal que cliquem amb el botó dret sobre l'índex i posem ACTUALIZAR CAMPOS i TODA LA TABLA.

A continuació paginarem el nostre document seguint la següent seqüència:



  • Anirem a l'apartat INSERTAR i clicarem sobre NÚMEROS DE PÁGINA, seleccionarem que surtin al FINAL I DERECHA DE LA PÁGINA.

  • Després de seleccionar el model que més ns agradi anirem a DISEÑO DE PÁGINA i clicarem a SALTOS i a continuació a DE SELECCIÓN A LA SIGUIENTE.

  • Seguidament ens situarem amb el cursor al final de la pàgina, al costat del número tres per VINCULAR AL ANTERIOR per que no hi hagi números a laportada i a l'índex.

  • Finalment, per tal de que no comenci en el número tres clicarem a DISEÑO i a NÚMERO DE PÁGINA, seguidament a FORMATO DE NÚMERO DE PÁGINA i a INICIAR EN 1.

Espero haver ajudat!


Adéu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada